Acoperis pentru casa mea

In urma cu ceva timp, mi-am cumparat o casuta in afara orasul,cam la 15 km distanta.

O casa nu foarte mare,o casa veche,boiereasca,cum se facea pe timpuri,din caramida,cu doua camere,un hol,o veranda micuta,cu o bucatarie si cam atat.

Casa e destul de veche si a necesitat destul de multe imbunatatiri,dar mi-a placut constructia in sine,ca si design,zona este foarte frumoasa si destul teren( cu vie,o mica livada pe care am mai completat-o si noi,o gradinita cu flori),este exact pe gustul nostru.Este refugiul nostru…in plus copii se pot juca in aer liber si fara restrictii ca la apartament.

Problema cea mai mare la aceasta casuta a fost acoperisul: cand ploua mai tare,ploaia se infiltra si strica varul de pe pereti,curgea apa pe mobila,iar la bucatarie de la umezeala de pe pereti se facea mucegai.

Ne-am dorit sa facem mai multe imbunatatiri in casa,dar daca nu este acoperisul bun,investitiile si munca este in zadar,iar ca sa schimbam tot acoperisul la casa implica o cheltuiala destul de mare,iar cand mai ai si doi copii,nu este tocmai usor.

Pana la urma nu am avut incotro,ne-am facut curaj si am cerut un mic imprumut la banca.Apoi am inceput sa cautam oferte,preturi,astfel incat sa ne putem incadra in banutii pe care i-am obtinut si in acelasi timp sa gasim si materiale de calitate,pentru o investitie pe termen cat mai lung.Dupa lungi cautari am gasit pe internet  Depozit-online.ro.

Aici am gasit tot ce aveam nevoie pentru  Acoperis & Accesorii.

Pe langa tigla metalica,ca atare,e nevoie de multe alte accesorii de prindere.

Ne-am ales aceasta tigla metalica:

TIGLA METALICA BALCANIC NUANTA MATA 0.50MM

20320_120_120_0

Tot de aici am cumparat si celelalte accesorii:coturi,jgheaburi de scurgere,coliere,coame,burlane,etc.La fel si scandura pentru cofraj.

Am cumparat toate materialele necesare pentru acoperis de pe Depozit-online.ro  si ne-am incadrat foarte bine in banii imprumutati de la banca si chiar ne-au mai ramas si pentru a construi si un loc de joaca la copii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s